Jäsensivu

Jäsenkirjeet

joulukuu 2021marraskuu 2021, lokakuu 2021, syyskuu 2021, toukokuu 2021, huhtikuu 2021, maaliskuu 2021, helmikuu 2021, tammikuu 2021

Taidelainaamon ohjeet taiteilijoille

Ajankohtaisia hakuja

Hakulomakkeet

Takahuhdin ja Pesulan työhuoneiden hakulomake

Alli ja Allan Salon erillisrahaston hakulomake apurahaa varten

Alli ja Allan Salon erillisrahaston hakulomake näyttelystipendiä varten

Tietosuojaseloste

Tampereen Taiteilijaseura ry pitää yllä yhdistyslain vaatimaa ajantasaista henkilörekisteriä jäsenistään. Henkilörekisterissä ovat jäsenistä seuraavat tiedot: sukunimi, etunimi, taiteenala, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jäsenkirjeen toimitustapa, nettisivuosoite, seuraan liittymisaika, jäsenyydet muissa kuvataidealan järjestöissä, taiteilijanimi, taiteenalan koulutus, valmistumisvuosi, syntymäpaikka ja -aika. Henkilötietoihin ei sisälly henkilötunnuksia.

Henkilötietorekisteriä ylläpidetään Gruppo Software -kontaktitietojen hallintajärjestelmässä. Myös jäsenkirjeet lähetetään saman järjestelmän kautta. Tietoihin on pääsy ainoastaan Tampereen Taiteilijaseuran toiminnanjohtajalla, näyttelykoordinaattorilla ja koordinaattorilla. Henkilö- ja yhteystietoja käytetään seuran toimintaan ja viestintään. Seuran henkilörekisteriin liittyviä tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Tiedot poistetaan välittömästi rekisteristä seuran toimintaan liittyvän merkityksellisen suhteen (jäsenyysetu) päätyttyä.

Taiteilijaseura ylläpitää myös seuran sisäiseen viestintään tarkoitettua sähköpostilistaa (tampereen-taiteilijaseura@mailmanlists.eu). Tässä rekistereissä ovat jäsenistä seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite.

Taiteilijaseuran jäsenet säilyvät Gruppo Software -kontaktitietojen hallintajärjestelmässä sekä sähköpostilistalla ilman erillistä vahvistusta, eikä rekistereiden ylläpitäminen edellytä erillistä henkilökohtaista suostumusta.

Mikäli et enää halua vastaanottaa Tampereen Taiteilijaseura ry:n lähettämää viestintää, tai haluat tietoja seuran rekisterissä olevista henkilötiedoistasi tai haluat, että tiedot poistetaan, ota yhteyttä sähköpostitse katri.heinanen@tampereen-taiteilijaseura.fi tai puhelimitse 050 550 3147.