Taidelainaamo

Taidelainaus on taiteen vuokraamista tai ostamista osamaksulla ilman korkoa tai muita maksuja. Voit tällä tavalla tutustua teokseen rauhassa kotona ennen ostopäätöstäsi. Jos teos ei löydäkään paikkaansa kotoasi, voit palauttaa sen Taidelainaamoon. Jos haluat lunastaa teoksen, voit maksaa loput erät kertamaksuna tai osamaksuerinä kuukausittain. Teoksia voi ostaa myös suoraan Taidelainaamosta. Kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset ovat saatavissa vain kertaostona tai osamaksulla. Ne eivät ole vuokrattavissa.

Taidelainaamon valikoimassa on tällä hetkellä runsas 800 teosta Tampereen Taiteilijaseuran jäseniltä. Kaikki jäsenemme ovat ammattikuvataiteilijoita: taidemaalareita ja -graafikkoja, kuvanveistäjiä, piirtäjiä, valokuvaajia, keraamikkoja ja mediataiteilijoita.

Tästä linkistä voit selailla Taidelainaamon teoksia ja sovittaa niitä omalle seinällesi Taidelainaamon nettisivulla.

Tampereen Taiteilijaseuran Taidelainaamo
Taidekeskus Mältinranta
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
Puh. 010 420 2040