Residenssi / Artists’ residence

Tampereen Taiteilijaseura vuokraa asuin- ja työskentelytilaa vieraileville taiteilijoille ja kuraattoreille Takahuhdin Taidekeskuksesta (Kirjavaisenkatu 17, Tampere). Rakennuksen omistaa Tampereen kaupunki.

Vuokrahinnat asunnolle ja ateljeelle: 440 €/kk (1 henkilö) ja 470 €/kk (2-3 henkilöä), 280 €/2 viikkoa.

Työtila käsittää vajaat 40 m2 valoisaa tilaa, jossa on työpäytä ja maalausteline. Asunnossa on kolme huonetilaa. Hallin yhteydessä olevassa alkovissa on parisänky ja kaappitilaa. Hallin yhteydessä on myös wc.  Erillisessä makuuhuoneessa on yhden hengen sänky ja työpöytä. Keittiössä on ruokapöytä ja tuolit, astiakaappi ja tiskiallas, pyykinpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astioita. Suihku sijaitsee residenssin ulkopuolella samassa rakennuksessa.

Tampere Artists’ Association rents accommodation and work facilities for visiting artists at Takahuhti Artcenter (address: Kirjavaisenkatu 17, Tampere), about 5 km to the east of Tampere city center. Takahuhti Artcenter houses also work and storage spaces for twenty professional artists of Tampere Artists’ Association.

The work studio is a spacious and airy 40 sqms of open space with a table and an easel. Living quarters contain three rooms. One room is an open hallway with an alcove with a double bed and a closet. Entry to toilet is from this room.  One room is a bedroom with a single bed. Separate kitchen is with a table and chairs, refrigerator, washing machine, microwave oven, coffeemaker, electric kettle and dishes. Shower room is elsewhere in the building.

Rent for the studio and apartment together: 440 €/month (1 person) and 470 €/month (2-3 people), 280 €/2 weeks.

Sijainti / Location: Kartta / Map

Julkinen liikenne / How to get there by bus:

Linjan 80 päätepysäkki sijaitsee aivan Taidekeskuksen lähellä. Myös linjoilla 1, 8, 28, 29,  ja 90 pääsee Takahuhtiin lähelle taiteilijaresidenssiä (Pysäkki ”Irjalankatu”). Tarkemmat aikataulut löydät Tampereen joukkoliikenteen reittioppaasta.

Tampere City Bus number 80 comes within 100 meters from the residence (final stop). The bus lines 1, 8 28, 29 and 90 stop within 500 meters from the residence (bus stop ”Irjalankatu”). For more information of the routes: Tampere Regional Transport

Lisätiedot ja hakeminen:
Hakemukseen on liitettävä vapaamuotoinen hakemus ja työsuunnitelma, CV ja
muutama kuva taiteellisesta tuotannosta. Hakemus lähetetään mieluiten sähköpostina: info@tampereen-taiteilijaseura.fi, tai postitse: Tampereen Taiteilijaseura ry, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere. Puh. 010 420 2040.

Further information and application:
Please send us, preferably by email, a free form application with your CV and some pictures of your recent production to Tampere Artists’ Association, info (at) tampereen-taiteilijaseura.fi. By mail: Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere, Finland. Tel. +358 10 420 2040.