Torni Galleria

Torni Galleria on Tampereen Taiteilijaseura ry:n ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen yhteistyönä toteutettu taidegalleria, jossa esitellään 22 pirkanmaalaisen taiteilijan tuotantoa yli 320 teoksen verran. Teokset on sijoitettu hotellin tiloihin niin, että sen kaikki asuinkerrokset on varattu kukin yhden taiteilijan töiden esittelyyn.

Gallerian kaikkiin teoksiin voi tutustua netissä. Gallerian teokset ovat myynnissä joko suoraan hotellista tai Tampereen Taiteilijaseuran Taidelainaamon kautta:
p. 010 420 2040
info@tampereen-taiteilijaseura.fi

Hotellivierailla on mahdollisuus päästä katsomaan teoksia paikan päälle ottamalla yhteyttä Solo Sokos Hotel Torni Tampereen henkilökuntaan, p. 020 1234 634.

Torni Gallerian taiteilijoiden teoksiin pääset tutustumaan taiteilijoittain alla olevista linkeistä:

Asumaniemi Terhi, kerros 11
Hokkanen Janne, kerros 18