Talo täynnä taidetta 3.-21.12.2022

Teosvälityksen aikana Taidekeskus Mältinranta ja Taidelainaamo ovat avoinna ma–to 12–18, pe–su 12–16 ja itsenäisyyspäivänä ti 6.12. 12–16.

Taidekeskus Mältinranta Taidelainaamo mukaan lukien ovat kiinni ripustuksen ajan 30.11.–2.12. Taidelainaamossa ei voi tehdä teosvaihtoja ripustuksen aikana.

Täytä ilmoittautumislomake ja teostietolaput etukäteen, jotta teosten tuonti tapahtuu mahdollisimman sujuvasti. Lue alla olevat ohjeet huolellisesti.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:
ilmoittautumislomake_2022

TEOSTIETOLAPUT ALV 0 % ja ALV 10 %:
teostietolaput

TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -MAINOS
FACEBOOKIA, INSTAGRAMIA JA SÄHKÖPOSTIA VARTEN
talotaynnataidetta_2022

OHJEET:
• Merkitse jokaisen teoksen taakse oma nimesi ja teoksen nimi.
• Täytä oikeat teostietolaput sen mukaan, oletko alv:llinen vai et.
• Täytä teostietolappu jokaisesta teoksesta: teoksen nimi, vuosi ja tekotapa.
• Jos teoksesi EI ole lainattavissa, yliviivaa kuukausierä (muista laittaa TEOS EI OLE LAINATTAVISSA -ruksi teoksen kohdalle myös ilmoittautumislomakkeeseen).
• Kiinnitä teostietolappu kevyesti teokseesi kiinni. Teostietolappu toimii hintalappuna asiakkaille, joten kirjoita tiedot selkeällä käsialalla tai täytä ne koneella valmiiksi ennen tulostamista.

Kuukausierä määräytyy seuraavasti:
Teoksen hinta: kuukausierä €/kk
1 € – 199 €: 10 €
200 € – 499 €: 20 €
500 € – 899 €: 30 €
900 € – 1199 €: 40 €
1200 € – 1499 €: 50 €
1500 € – 1999 €: 70 €
2000 € – 2999 €: 100 €
3000 € – 4499 €: 150 €
4500 € – 5999 €: 200 €
Yli 6000 €: sop. mukaan (maksuaika enintään 30 kk)

TEOSTEN TUONTI MÄLTINRANTAAN:
ke 30.11. klo 12–15.
– Ks. alta, minkä kokoisia teoksia ja kuinka monta voit tuoda.
– Älä jätä teosten tuontia viimetippaan. Teoksia ei oteta vastaan enää klo 15 jälkeen.
– Poista teokset pakkauksesta ja ota pakkausmateriaali mukaasi.

TEOSTEN NOUTO MÄLTINRANNASTA:
ke 21.12. klo 18–19 tai to 22.12. klo 9–13.
– Noutamattomista teoksista perimme säilytysmaksua 10 € / alkava kuukausi.

TEOSTEN KOKO JA MÄÄRÄ
Seuran jäsenet voivat tuoda tilaisuuteen 1–5 ripustusvalmista teosta koosta riippuen:

 1–5 pientä teosta, joiden koko on alle 80 cm / sivu (kehykset mukaan lukien), tai
 1–2 isoa teosta, joiden koko on 80–150 cm / sivu, tai
 1 ison teoksen (max. 150 cm / sivu) ja 1–2 pientä (alle 80 cm /sivu).
– Jos teoksesi on herkkä tai sen ripustaminen on muuten haasteellista, tule ripustamaan teoksesi torstaina 1.12., kun olemme määritelleet teoksellesi paikan.

HUOM! Lainaamossa olevia teoksia ei voi siirtää Talo täynnä taidetta -teosvälitykseen.

Pyrimme ripustamaan jokaiselta taiteilijalta vähintään yhden teoksen seinälle. Huolehdithan, että teoksissasi on asianmukainen ripustus ja kehystys on ammattimainen, jotta pystymme ripustamaan teoksesi. Mikäli teoksia on paljon ja/tai ne ovat suurikokoisia, joudumme asettamaan teoksia myös nojaamaan seinän viereen pinoon. Seura ei vakuuta teoksia.

HUOM! Emme laita esille teoksia, joista ei ole tehty ilmoittautumislomaketta ja teostietolappuja, tai joista puuttuvat hintatiedot tai joiden tiedot ovat muuten olennaisesti puutteelliset. Täytä oikeat teostietolaput sen mukaan, oletko alv:llinen vai et.

KORTTIMYYNTI TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -MYYNTINÄYTTELYSSÄ
Taiteilijat voivat tuoda painotuotteita tai käsin tehtyjä kortteja myyntiin myyntipöydälle. Kiinnitäthän huomiota tuotteiden laatuun. Jos sinulla on muita pieniä erikoistuotteita, joita haluat laittaa myyntiin, ota meihin yhteyttä ensin. Tilaa on rajoitetusti. Meillä ei ole mahdollisuutta ottaa tuotteita varastoon, joten seuraathan itse tuotteittesi menekkiä.

Emme erittele pienmyyntiä, vaan myynnit tilitetään taiteilijoille kokonaissummana. Emme pidä lukua taiteilijoiden myynneistä, vaan taiteilijat vastaavat itse tuomiensa tuotteiden myyntimäärien laskemisesta. Hinnat tulee laittaa jokaiseen myytävään tuotteeseen. Ei määräalennuksia.

TAITEILIJAESITTELYT

 Talo täynnä taidetta -teosvälitystilaisuuden aikana järjestetään asiakkaille tilaisuus tutustua kolmen taiteilijan tai taiteilijaparin työskentelyyn ja tuotantoon. Tilaisuus järjestetään ke 14.12. klo 17–17.45. Tilaisuus kestää 45 min ja sisältää kolmen taiteilijan / taiteilijaparin 15-minuutin esityksen. Esiintyjän tulee valmistaa yleisölle powerpoint tai muu vastaava kuvallinen esitys tuotannostaan. Jokainen esiintyvä taiteilija / taiteilijapari saa 15 minuutin esiintymisestä 70 €:n työkorvauksen. Haluatko mukaan? Laita meille hakemus 27.11. mennessä: anne.paldanius@tampereen-taiteilijaseura.fi. Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä aiot kertoa ja minkälaisen kuvallisen esityksen aiot tehdä yleisölle. Valitsemme kolme mahdollisimman erilaista tekijää / tekijäparia.

TEOSTARINA SOMEEN

Otamme näyttelystä vain yleiskuvia teosten suuren määrän vuoksi. Jos haluat, että nostamme esiin Talo täynnä taidetta -teosvälitystilaisuuteen tuotavaa teostasi, lähetä meille kuva ja pieni tarina teoksestasi. Otamme mukaan kymmenen ensimmäistä sopivaa teoskuvaa ja -tarinaa ja postaamme ne teosmyynnin aikana Facebookissa ja Instagramissa. Lähetä kuvat ja tarinat Katrille: katri.heinanen@tampereen-taiteilijaseura.fi

KUTSUTAITEILIJA

Olemme tänä vuonna kutsuneet Tomutontun eli Jan Anderzénin esiintymään Talo täynnä taidetta -teosvälitystilaisuuteen. Tomutonttu esiintyy Mältinrannassa la 10.12. klo 14.00. Meillä on toiveena nostaa vastaisuudessa esille Talo täynnä taidetta -teosvälitystilaisuuden aikana omien taiteilijoidemme erilaisia taideprojekteja. Onko sinulla hyviä ideoita? Pidä meidät ajan tasalla! Kutsutaiteilijoille maksetaan palkkio.

ASIAKASTILAISUUS

Taiteilijaseura järjestää Taidelainaamon asiakkaille asiakastilaisuuden, jolloin heillä on mahdollisuus tutustua teoksiin rauhassa pienen purtavan kera. 

MYYNTIRYHMÄT

Talo täynnä taidetta -teosvälitystilasuuteen kutsutaan myyntiryhmiä yksityistilaisuuksiin.