Talo täynnä taidetta 3.-21.12.2022

Teosvälityksen aikana Taidekeskus Mältinranta ja Taidelainaamo ovat avoinna ma–to 12–18, pe–su 12–16 ja itsenäisyyspäivänä ti 6.12. 12–16.

Taidekeskus Mältinranta Taidelainaamo mukaan lukien ovat kiinni ripustuksen ajan 30.11.–2.12. Taidelainaamossa ei voi tehdä teosvaihtoja ripustuksen aikana.

Täytä ilmoittautumislomake ja teostietolaput etukäteen, jotta teosten tuonti tapahtuu mahdollisimman sujuvasti. Lue alla olevat ohjeet huolellisesti.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:
ilmoittautumislomake_2022

TEOSTIETOLAPUT ALV 0 % ja ALV 10 %:
teostietolaput

TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -MAINOS
FACEBOOKIA, INSTAGRAMIA JA SÄHKÖPOSTIA VARTEN
talotaynnataidetta_2022

OHJEET:
• Merkitse jokaisen teoksen taakse oma nimesi ja teoksen nimi.
• Täytä oikeat teostietolaput sen mukaan, oletko alv:llinen vai et.
• Täytä teostietolappu jokaisesta teoksesta: teoksen nimi, vuosi ja tekotapa.
• Jos teoksesi EI ole lainattavissa, yliviivaa kuukausierä (muista laittaa TEOS EI OLE LAINATTAVISSA -ruksi teoksen kohdalle myös ilmoittautumislomakkeeseen).
• Kiinnitä teostietolappu kevyesti teokseesi kiinni. Teostietolappu toimii hintalappuna asiakkaille, joten kirjoita tiedot selkeällä käsialalla tai täytä ne koneella valmiiksi ennen tulostamista.

Kuukausierä määräytyy seuraavasti:
Teoksen hinta: kuukausierä €/kk
1 € – 199 €: 10 €
200 € – 499 €: 20 €
500 € – 899 €: 30 €
900 € – 1199 €: 40 €
1200 € – 1499 €: 50 €
1500 € – 1999 €: 70 €
2000 € – 2999 €: 100 €
3000 € – 4499 €: 150 €
4500 € – 5999 €: 200 €
Yli 6000 €: sop. mukaan (maksuaika enintään 30 kk)

TEOSTEN TUONTI MÄLTINRANTAAN:
ke 30.11. klo 12–15.
– Ks. alta, minkä kokoisia teoksia ja kuinka monta voit tuoda.
– Älä jätä teosten tuontia viimetippaan. Teoksia ei oteta vastaan enää klo 15 jälkeen.
– Poista teokset pakkauksesta ja ota pakkausmateriaali mukaasi.

TEOSTEN NOUTO MÄLTINRANNASTA:
ke 21.12. klo 18–19 tai to 22.12. klo 9–13.
– Noutamattomista teoksista perimme säilytysmaksua 10 € / alkava kuukausi.

TEOSTEN KOKO JA MÄÄRÄ
Seuran jäsenet voivat tuoda tilaisuuteen 1–5 ripustusvalmista teosta koosta riippuen:

1–5 pientä teosta, joiden koko on alle 80 cm / sivu (kehykset mukaan lukien), tai
 1–2 isoa teosta, joiden koko on 80–150 cm / sivu, tai
 1 ison teoksen (max. 150 cm / sivu) ja 1–2 pientä (alle 80 cm /sivu).
– Jos teoksesi on herkkä tai sen ripustaminen on muuten haasteellista, tule ripustamaan teoksesi torstaina 1.12., kun olemme määritelleet teoksellesi paikan.

HUOM! Lainaamossa olevia teoksia ei voi siirtää Talo täynnä taidetta -teosvälitykseen.

Pyrimme ripustamaan jokaiselta taiteilijalta vähintään yhden teoksen seinälle. Huolehdithan, että teoksissasi on asianmukainen ripustus ja kehystys on ammattimainen, jotta pystymme ripustamaan teoksesi. Mikäli teoksia on paljon ja/tai ne ovat suurikokoisia, joudumme asettamaan teoksia myös nojaamaan seinän viereen pinoon. Seura ei vakuuta teoksia.

HUOM! Emme laita esille teoksia, joista ei ole tehty ilmoittautumislomaketta ja teostietolappuja, tai joista puuttuvat hintatiedot tai joiden tiedot ovat muuten olennaisesti puutteelliset. Täytä oikeat teostietolaput sen mukaan, oletko alv:llinen vai et.

KORTTIMYYNTI TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -MYYNTINÄYTTELYSSÄ
Taiteilijat voivat tuoda painotuotteita tai käsin tehtyjä kortteja myyntiin myyntipöydälle. Kiinnitäthän huomiota tuotteiden laatuun. Jos sinulla on muita pieniä erikoistuotteita, joita haluat laittaa myyntiin, ota meihin yhteyttä ensin. Tilaa on rajoitetusti. Meillä ei ole mahdollisuutta ottaa tuotteita varastoon, joten seuraathan itse tuotteittesi menekkiä.

Emme erittele pienmyyntiä, vaan myynnit tilitetään taiteilijoille kokonaissummana. Emme pidä lukua taiteilijoiden myynneistä, vaan taiteilijat vastaavat itse tuomiensa tuotteiden myyntimäärien laskemisesta. Hinnat tulee laittaa jokaiseen myytävään tuotteeseen. Ei määräalennuksia.