Kurssit

väripurkkejaKuvataidekursseja järjestetään ammattilaisille ja harrastajille useammassa toimipisteessä: suurin osa Taidekeskus Mältinrannassa, mutta kesäaikaan myös satunnaisesti Haiharan taidekeskuksessa. Niihin voi ilmoittautua joko sähköpostitse: info@tampereen-taiteilijaseura.fi, puhelimitse: 010 420 2040 tai alla olevien kurssilinkkien kautta sähköisellä lomakkeella.

Kurssit voit maksaa myös  TYKY-kuntosetelillä (myös TYKY-online)  ja Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelillä.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n kanssa.

 

 Taidekurssit keväällä ja kesällä 2018

 

  • 3.8. - 5.8. Eläinmuotokuvakurssi

    Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Viikonloppukurssilla harjoittelemme vapaavalinnaisilla eri maalaus- ja piirustustekniikoilla eläinmuotokuvan tekemisen perussääntöjä ja eri eläinten anatomisia mittasuhteita ja yksityiskohtia. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.

  • 13.7. - 15.7. Palettiveitsellä maalaamaan

    Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Harjoittelemme palettiveitsellä/maalausveitsellä maalaamista öljyvärillä ja/tai akryylivärillä tekniikkaharjoituksin ja omin vapain aihein. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Kurssi on tällä hetkellä täynnä, mutta otamme ilmoittautumisia varasijalle.

  • 18.5. - 20.5. Akryylimaalauskurssi

    Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Tutustumme akryylimaalauksen erilaisiin tekniikoihin omin ja yhteisin aihein. Mahdollisuus myös yhdistää akryyliväriä esim. hiileen tai kuivapastelliin. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Ilmoittautuminen viim. perjantaina 27.4.