Päivi Reiman

Näyttelyssä on esillä öljymaalauksia, jotka ovat pääosin vuodelta 2015. Näyttelyn teeman ”In My Eyes” lähtökohtana on tutkia värien merkitystä itselleni ja katsojalle muistoissa ja elämyksissä. En tarkastele maisemaa sinänsä, vaan käsittelen ja tutkin värejä luonnossa ja maisemassa vaihtelevan valon ja muotojen kautta. Maalaukseni ovat abstrakteja värimaalauksia, sisältäen maiseman tulkintaan ja näkemiseen liittyviä elementtejä.

Taidemaalari Päivi Reiman asuu ja työskentelee nykyisin Jyväskylässä. Hän on syntynyt Suolahdessa 1961. Taideopintoja hän on suorittanut Oriveden opiston kuvataidelinjalla, Lahden taideinstituutissa ja Unkarin kuvataideakatemiassa. Uransa aikana hän on järjestänyt 34 yksityisnäyttelyä kotimaassa alkaen vuodesta 1985. Kotimaan lisäksi taiteilijan teoksia on esitelty ulkomailla 13:ssa yksityis/yhteisnäyttelyssä ja hän on ollut mukana kaikkiaan yli kolmessakymmenessä yhteisnäyttelyssä kotimaassa.

Päivi Reimanin edellinen näyttely Taidekeskus Mältinrannassa oli vuonna 1995. Hän on lapsuudessaan ja nuoruudessaan asunut 1970 – 1985 Tampereella ja Ylöjärven Mutalassa, Näsijärven rannalla.

Kommentit pois päältä artikkelissa Päivi Reiman

Kommentointi on suljettu.