Milja-Liina Moilanen: BLACK CRYDAY

BLACK CRYDAY kuvaa nykyihmisen elämää urbaanissa viidakossa, autioituvassa
kauppakeskuksessa, jonka värikkäimpinä kukkasina toimivat mainokset ja kauneimman iltaruskon tarjoaa kaukaisuudessa kytevä maastopalo. Tosi-tv tarjoaa elämisen mallin ja eettisen koodiston, eikä kenenkään tarvitse murehtia tulevaisuudesta sillä sitä ei ole. Tervetuloa 2020-luvun suurimpaan alennusmyyntiin, jossa kaikki on kaupan!

BLACK CRYDAY koostuu Milja-Liina Moilasen vuosien 2017-2020 aikana valmistuneista
teoksista, joiden kantavana teemana on yksilön rooli nyky-yhteiskunnassa. Tila on terraario lähitulevaisuudesta, jossa saamme kokea totaalisen kaupallisen tilan videoinstallaatioiden ja äänimaailman kautta.

Milja-Liina Moilanen (s.1989) asuu ja työskentelee Turussa. Hän on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian tila-ajan osastolta. Moilanen työskentelee videon ja installaatioiden parissa mutta flirttailee aika-ajoin myös muiden medioiden parissa. Hänen teosten teemoissa toistuvat arkipäivän ongelmat ja valtasuhteet. Moilasen teoksia on ollut esillä Suomessa sekä ulkomailla ja ne ovat saaneet laajaa mediahuomiota. Hänen töitään on ollut nähtävissä mm. Nuoret2019-näyttelyssä Helsingin Taidehallilla. Moilanen valittiin Turun Taiteilijaseuran vuoden 2019 taiteilijaksi. Työskentelyä on tukenut Varsinais-Suomen Taike ja Varsinais-Suomen SKR.

miljamoilanen.fi 

Kommentit pois päältä artikkelissa Milja-Liina Moilanen: BLACK CRYDAY

Kommentointi on suljettu.