Juhani Tuomi

Ihmeiden aika

”Aikuinen mies piirtelee ja maalailee, kehtaa kutsua sitä ammatikseen. Taiteen perimmäinen olemus on ihmeessä, sillä uuden luominen on ihme.

Katsoja tulee gallerialle ja katsoo teoksia, jotka ovat vain pigmenttiä kankaalla, mutta ne innoittavat uusiin ajatuksiin, taidehistoriallisiin tulkintoihin, vähimmillään ne synnyttävät tunnetta. Eikö se ole ihme?

Taidekeskus Mältinrannan studiossa 29.06.2019 avautuva näyttelyni Ihmeiden aika esittelee samannimisen sarjan uusimpia öljyvärimaalauksiani, joiden kuva-aihee esittelevät niin luonnon kuin henkimaailman ihmeitä.”

Juhani Tuomi on paljasjalkainen pispalalainen taidemaalari, joka on valmistunut Kuvataideakatemian maalauksen osastolta kuvataiteen maisteriksi vuonna 2010, ja TAMK Kuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2007. Tuomi tunnetaan taiteen kentällä kiinnostuksestaan huonomaalaukseen ja uusekspressionismin perinteisiin.

Hänen edellinen yksityisnäyttelynsä Tampereella oli Taidenäyttely Galleria Rajatilassa keväällä 2017. Näyttelyn valmistumista on tukenut Suomen taideyhdistys Nuorten taiteilijoiden apurahalla.

 

Kommentit pois päältä artikkelissa Juhani Tuomi

Kommentointi on suljettu.