Täydellinen ympyrä on ilmestynyt!

Tampereen Taiteilijaseuran tiedotuslehti Täydellinen ympyrä on ilmestynyt – ja vieläpä juhlanumerona! Se siivittää lukijat Taiteilijaseuran 100-vuotisjuhlavuoteen 2020, jolloin satavuotias seura näkyy Tampereella lukuisin eri tavoin, muun muassa juhlanäyttelyissä useissa eri museoissa ja gallerioissa.

Lehti esittelee juhlanäyttelyjen sarjan ensimmäisen osan, Helsingin Taidehallissa pidettävän näyttelyn, taustoja kuraattoreiden hauskana vuoropuheluna. Harvoin yleisö pääsee kurkistamaan tälla tavoin näyttelyn luomisprosesseihin.

Taiteilijaseura esittelee myös satavuotiasta historiaansa lehdessä. Myös seuran tukijärjestönä toimiva Tampereen Saskiat saavat esittelyn puheenjohtajansa Sirpa Joenniemen kirjoittamana. Taidematkoista ja taiteilijaelämästä kirjoittavat Jyrki Siukonen ja Tomas Byström.

Maksuton juhlanumero on tällä hetkellä saatavissa Taidekeskus Mältinrannasta, Galleria Saskiasta ja Kulttuuritalo Laikusta.