Tule meille töihin!

Haemme projektikoordinaattoria taidelainaamoon 4 kk:n kokopäiväiseen tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian. Projekti ajoittuu keväälle 2018 ja jatkuu mahdollisesti syksyllä 2–3 kk:n ajan.

Olet kuvataiteesta kiinnostunut, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinun on helppo luoda uusia kontakteja. Etsimme henkilöä, joka ymmärtää kuvataiteen mahdollisuuksia ja haluaa viedä kuvataidetta yritysmaailmaan sekä kehittää ja toteuttaa taidelainaamon yrityspalveluita. Aikaisempi kokemus yritysmaailmasta onkin tehtävässä eduksi. Sinulla voi olla soveltuva korkea-asteen koulutus tai muutoin hankittu tehtävään soveltuva ammattitaito.

Tehtäväsi on kehittää ja toteuttaa Tampereen Taiteilijaseuran taidelainaamon toimintaa ja yrityspalveluita yhdessä Taiteilijaseuran henkilökunnan kanssa. Tehtävään kuuluu myös taidelainaamon asiakaspalvelua, sekä mm. teoskuljetuksia. Toivommekin että sinulla on ajokortti ja mahdollisesti auto käytössäsi. Työaika sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Palkkaus 2200 €/kk, työaika 37,5 tuntia viikossa.
Hakuaika päättyy 24.1.2018, klo 24.00.
Päätös haastatteluun kutsuttavista tehdään 10.2.2018 mennessä.
Haastattelut ja lopullinen valinta tehdään mahdollisimman pian.

Lisätietoja toiminnastamme: www.tampereen-taiteilijaseura.fi.
Yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan sähköpostitse:
Toiminnanjohtaja Arja Moilanen, arja.moilanen@tampereen-taiteilijaseura.fi.