Taidekeskus Mältinrannan näyttelyhaku 31.1. mennessä

Taidekeskus Mältinrannan kevätkauden 2019 näyttelyaikoja haetaan 31.1. mennessä. Gallerian pinta-ala on 190 m2 ja korkeus 3,95 m, Studion 70 m2 ja kork. 5 m. Molemmat tilat ovat pimennettävissä. Näyttelyaikoja haetaan 3 viikon pituisina jaksoina. Näyttelyvuokra Galleriaan on 1.500 €/3vk ja Studioon 850 €/3vk.

Haku sähköpostitse, mieluiten pdf-tiedostona: anne.paldanius@tampereen-taiteilijaseura.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja noin 10 kpl  kuvia tuotannostasi. Postitse lähetettävät hakemuksen tulee laittaa osoitteeseen: Tampereen Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere. Liitteet palautetaan vain jos mukana on palautuskuori postimerkkeineen.