Tapahtumat ja tilaisuudet ryhmille

Tampereen Taiteilijaseura järjestää erilaisille ryhmille taidepajoja ja ohjelmallisia tilaisuuksia Taidekeskus Mältinrannassa tai asiakkaan omissa tiloissa tarpeen mukaan ja tapahtumasta riippuen.

Erilaisissa taidepajoissa tehdään taidetta joko yhdessä tai itsenäisesti opettajan johdolla: tutustutaan vaikkapa litografiamenetelmään ja tehdään grafiikan vedos tai maalataan taideteos pleksille. Taidetyöpajoja vetävät ammattikuvataiteilijat.

Taiteilijaseura voi myös suunnitella ohjelmallisia tilaisuuksia, joissa tutustutaan taiteen maailmaan katselemalla, kuuntelemalla ja keskustelemalla. Taideraadissa tutustutaan taiteeseen yksittäisten teosten kautta runoraadin tapaan, galleriakierroksella lähdetään taiteen äärelle eri näyttelypaikkoihin ja kulissien taakse pääsee kurkistamaan käymällä taiteilijan työhuoneella seuraamassa työnäytöstä.

Esimerkkejä tarjonnastamme:

1. Taideluento, kesto 1 oppitunti (45 min.)
Esim. luennot Suomen taiteen mestareista.

2. Taidetyöpaja, kesto 2 oppituntia
Tehdään oma taideteos ammattitaiteilijan opastuksella, tekniikka ja aihe oman toiveen mukaan.

3. Yhdistetty luento ja työpajatyöskentely, kokonaiskesto 3 oppituntia

Luennot ja esittelyt soveltuvat suurehkoille ryhmille (20-30 henkeä). Työpajatyöskentelyyn mahtuu 10-15 henkeä kerrallaan, mutta suuremmille ryhmille voimme tarjota 2 samanaikaista työpajaa.

Hinnat: luennot alkaen 110 € + alv, työpajat sopimuksen mukaan. Aikaisempaa taidekokemusta ei tarvita, ainoastaan innostusta ja avointa mieltä.

Ota meihin yhteyttä!

Mainostoimisto Atomin työntekijät maalaavat taidetyöpajassa pleksille.

Kuvat: Pia Feinik