Tilauspalvelut

Tampereen Taiteilijaseura tarjoaa erilaisia taidepalveluita niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin.

Teemme konsultointeja ja etsimme erilaisiin tiloihin sopivat taideteokset Tampereen Taiteilijaseuran 270 ammattikuvataiteilijan tuotannosta. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme täyden palvelun paketin, jonka kautta toimitiloihin voi tilata vaihtuvan taideteoksen. Myös tilausteokset sekä muotokuva- ja liikelahjahankinnat onnistuvat kauttamme.

Järjestämme myös toiminnallisia tapahtumia erilaisille ryhmille. Taidepajoja ja ohjelmallisia tilaisuuksia voidaan muokata toiveiden mukaan ja niihin osallistumiseen ei tarvita aikaisempaa taidekokemusta. Taidepajoja vetävät ammattikuvataiteilijat.

Ota rohkeasti yhteyttä!