Taide muuttaa tilaa

Taide tekee kodista persoonallisen. Sillä voi muuttaa tilan luonnetta ja lisätä viihtyvyyttä. Kuvataide sopii niin yksityisiin koteihin kuin myös julkisiin tiloihin.

Seuran kautta saa apua kohteisiin sopivien teosten etsimisessä ja niiden sijoittamisessa. Seuran kautta löytyvät myös sopivat tilaustöiden tekijät sekä konsultointiapua rakennusten suunnitteluvaiheessa. Lisää tietoa löydät kohdasta Tilauspalvelut.

Jokainen taideteos on uniikki ja tuo tilaan omanlaisensa tunnelman, vaihtamalla teosta myös tilan tunnelma muuttuu.

Kuvasarjan teokset: Anna Alapuro, Maisa Heiskanen, Jaakko Himanen, Anssi Jääskeläinen, Jarmo Kallinen, Janne Laine, Hannamari Matikainen, Hanna Mélart, Anne Mäkelä, Helge Riskula, Eeva Saine, Annu Salminen, Kirsti Tuokko, Ilkka Virtanen ja Ilkka Väätti.

Kuvat: Maria Arponen.