Taiteilijaseuran muut näyttelyt

Vuonna 2016:

Jussi Lahtisen METROPOLIS:  Tampereen Taiteilijaseuran stipendinäyttely Tampere-talon Talvipuutarhassa 13.1.-3.2.2016.

Vuonna 2015:

Uudet jäsenet Tampere-talon Talvipuutarhassa 22.3.-9.4. Mukana taiteilijat: Viljami Heinonen, Urpu-Elina Korhonen, Mirja Kurri, Paula Ollikainen, Petri Seppä, Mikko Snellman ja Tiia Viiltola.

Vuonna 2014:

Soile Jääskeläisen näyttely Tampere-talon Talvipuutarhassa: Näyttely on Alli ja Allan Salon Erillisrahasto stipendinäyttely ja esillä 29.11.2014 – 7.1.2015

Luontoretki: Tampereen Taiteilijaseuran ja Tampereen seurakuntien varhaiskasvatuksen yhteistyössä vuonna 2014 toteuttama lapsille suunnattu taidehanke.

Vuonna 2013:

Kierrätellen: Tampereen Taiteilijaseura ja Tampereen seurakuntien varhaiskasvatus toteuttivat yhteistyössä lapsille suunnatun taidehankkeen seurakunnan lasten toiminnan yhteydessä.

Tampereen Taiteilijaseuran vaihtonäyttely Joensuussa, Taidekeskus Ahjossa 29.6. – 19.7.3013. Mukana taiteilijat Katri Heinänen, Sanna Kauppinen, Hannamari Matikainen, Elina Parjanen, Johanna Pihlajamaa, Helena Pokkinen, Hannu Riikonen, Helge Riskula, Marjo-Riitta Sasi ja Mikko Tapio.

Vuonna 2012:

Pirkanmaan 5. Triennaali Graffititapahtuma