Näyttelyhaku / How to apply

From here you can get information on application process in English: how to apply

Näyttelyhakutietoa:

Taidekeskus Mältinrannassa on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Studio. Tilat on mahdollista vuokrata erikseen tai yhdessä. Molemmat tilat ovat pimennettävissä.

Näyttelyaikaa haetaan kolmen viikon pituisina jaksoina (sisältää näyttelyn pystytyksen ja purkamisen). Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet saavat 20 % alennuksen näyttelyvuokrista. Näyttelyprovisio on 35% (sis. alv).

HUOM: Johtuen syksyllä 2019 alkavasta Taidekeskus Mältinrannan perusparannusremontista, syksylle 2019 valitut näyttelyt siirtyvät kevätkaudelle 2020. Tämä tarkoittaa, että kevään 2020 näyttelyaikahaku jää väliin. Seuraava haku on syksylle 2020 ja se päättyy elokuun lopussa 2019. 

 

Galleria Mältinranta
Pinta-ala: 190 m2
Korkeus: 3,95 m
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 1500 €

Studio Mältinranta
Pinta-ala: 70 m2
Korkeus: 5,40 m (Huom. katosta ei voi kiinnittää teoksia)
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 850 €

Lattioiden sallittu kantavuus max 250 kg/neliö. Näyttelytilojen seiniin ei voi suoraan piirtää tai maalata teoksia. Seiniin ja kattoon poraaminen on kielletty.

Pohjapiirros (Huom. Pohjapiirrosta tulostaessa kannattaa tarkistaa, että tulostimen asetuksissa paperin suunnaksi on säädetty ”vaaka”, näin saat suuremman tulosteen.)

Sähköinen hakemus on poistettu käytöstä siinä ilmenneiden lähetysongelmien takia. Tällä hetkellä näyttelyaikoja haetaan vain sähköpostitse tai paperiversiona postitse: sähköpostihakemus lähetetään osoitteeseen: anne.paldanius@tampereen-taiteilijaseura.fi ja paperiversio osoitteeseen:  Tampereen Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere.

HUOM: Hakemusten liitteenä olevat kuvat palautetaan hakemusten käsittelyn jälkeen vain jos mukana on palautuskuori ja riittävä määrä postimerkkejä.

Hakemukseen tulee liittää:
1. vapaamuotoinen näyttelysuunnitelma
2. ansioluettelo
3. kuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai uusimmasta tuotannosta yleensä: sähköpostihakemukseen max 10 kpl nettikokoisia jpg-kuvia tai kuvat ja tekstit pdf-tiedostona.Videot mieluiten linkkeinä. Paperihakemukseen korkeatasoisia värikuvia/printtejä.

Muista ilmaista hakemuksessasi selkeästi aikatoiveet sekä mitä tilaa/tiloja haet.

Hakuajat

Kevät- ja kesäkauden näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden tammikuun viimeinen päivä. Syksyn näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden elokuun viimeinen päivä.