Näyttelyhaku

Galleria

Taidekeskus Mältinrannassa on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Studio. Tilat on mahdollista vuokrata erikseen tai yhdessä. Molemmat tilat ovat pimennettävissä.

Näyttelyaikaa haetaan kolmen viikon pituisina jaksoina (sisältää näyttelyn pystytyksen ja purkamisen). Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet saavat 20 % alennuksen näyttelyvuokrista. Näyttelyprovisio on 35% (sis. alv).

Galleria Mältinranta
Pinta-ala: 190 m2
Korkeus: 3,95 m
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 1500 €

Studio Mältinranta
Pinta-ala: 70 m2
Korkeus: 5,40 m (Huom. katosta ei voi kiinnittää teoksia)
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 850 €

Lattioiden sallittu kantavuus max 250 kg/neliö. Näyttelytilojen seiniin ei voi suoraan piirtää tai maalata teoksia.

Pohjapiirros (Huom. Pohjapiirrosta tulostaessa kannattaa tarkistaa, että tulostimen asetuksissa paperin suunnaksi on säädetty ”vaaka”, näin saat suuremman tulosteen.)

Sähköinen hakemus on poistettu käytöstä siinä ilmenneiden lähetysongelmien takia. Tällä hetkellä näyttelyaikoja haetaan vain sähköpostitse tai paperiversiona postitse: sähköpostihakemus lähetetään osoitteeseen: anne.paldanius@tampereen-taiteilijaseura.fi ja paperiversio osoitteeseen: Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere.

HUOM: Hakemusten liitteenä olevat kuvat palautetaan hakemusten käsittelyn jälkeen vain jos mukana on palautuskuori ja riittävä määrä postimerkkejä.

Hakemukseen tulee liittää:
1. vapaamuotoinen näyttelysuunnitelma
2. ansioluettelo
3. kuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai uusimmasta tuotannosta yleensä: max 10 kpl nettikokoisia jpg-kuvia (sähköpostihakemus) tai korkeatasoisia värikuvia/printtejä (paperihakemus), videot mieluiten linkkeinä.

Muista ilmaista hakemuksessasi selkeästi aikatoiveet sekä mitä tilaa/tiloja haet.

Hakuajat

Kevät- ja kesäkauden näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden tammikuun viimeinen päivä. Syksyn näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden elokuun viimeinen päivä. Seuraavaksi haetaan kevätkauden 2019 aikoja (tammi-kesäkuu) ja haku päättyy 31.1.2018.