Kurssit

väripurkkejaKuvataidekursseja järjestetään ammattilaisille ja harrastajille useammassa toimipisteessä: suurin osa Taidekeskus Mältinrannassa, mutta kesäaikaan myös satunnaisesti Haiharan taidekeskuksessa. Niihin voi ilmoittautua joko sähköpostitse: info@tampereen-taiteilijaseura.fi, puhelimitse: 010 420 2040 tai alla olevien kurssilinkkien kautta sähköisellä lomakkeella.

Kurssit voit maksaa myös  TYKY-kuntosetelillä (myös TYKY-online)  ja Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelillä.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n kanssa.

 

 Taidekurssit keväällä ja kesällä 2018

 

 • 31.8. - 2.9. Sekatekniikat ja kollaasi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Viikonloppukurssilla yhdistelemme luovasti eri piirustus- ja maalaustekniikoita sekä halutessasi kollaasia omien aiheiden ja kokeilujen avulla. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Ilmoittautuminen viim. perjantaina 10.8.

 • 3.8. - 5.8. Eläinmuotokuvakurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Viikonloppukurssilla harjoittelemme vapaavalinnaisilla eri maalaus- ja piirustustekniikoilla eläinmuotokuvan tekemisen perussääntöjä ja eri eläinten anatomisia mittasuhteita ja yksityiskohtia. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Ilmoittautuminen viim. perjantaina 13.7.

 • 13.7. - 15.7. Palettiveitsellä maalaamaan

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Harjoittelemme palettiveitsellä/maalausveitsellä maalaamista öljyvärillä ja/tai akryylivärillä tekniikkaharjoituksin ja omin vapain aihein. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Ilmoittautuminen viim. torstaina 21.6.

 • 8.6. - 10.6. Akvarellimaalauksen kurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Zsuzsa Demeter, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Opetus koostuu materiaaliopista, harjoitustehtävistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Kukin opiskelija saa eväitä oman maalaustapansa löytämiseen ja kehittämiseen. Akvarelli on vastoin ennakkoluuloja helposti lähestyttävä ja monipuolinen ilmaisutapa ja sopii niin […]

 • 4.6. - 4.6. Metalligrafiikan itsenäisen työskentelyn ilta

  Maanantaina  4.6. klo 15-20, hinta 50 €. Vetäjät: Pälvi Hanni tai Virve Lilja. Ilta on tarkoitettu grafiikan kurssin käyneille omaehtoiseen työskentelyyn (painolaattojen teko ja vedostus). Omat välineet, materiaalit ja suojavälineet mukaan, paikan päältä voi ostaa omakustannushintaan kuparilaattaa ja painopapereita. Ilmoittautuminen viimeistään 21.5.

 • 18.5. - 20.5. Akryylimaalauskurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala, hinta 80 €, omat materiaalit mukaan. Tutustumme akryylimaalauksen erilaisiin tekniikoihin omin ja yhteisin aihein. Mahdollisuus myös yhdistää akryyliväriä esim. hiileen tai kuivapastelliin. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille. Ilmoittautuminen viim. perjantaina 27.4.

 • 7.5. - 7.5. Metalligrafiikan itsenäisen työskentelyn ilta

  Maanantaina  7.5. klo 15-20, hinta 50 €. Vetäjät: Pälvi Hanni tai Virve Lilja. Ilta on tarkoitettu grafiikan kurssin käyneille omaehtoiseen työskentelyyn (painolaattojen teko ja vedostus). Omat välineet, materiaalit ja suojavälineet mukaan, paikan päältä voi ostaa omakustannushintaan kuparilaattaa ja painopapereita. Ilmoittautuminen viimeistään 23.4.

 • 28.2. - 28.3. Luentosarja ”Renessanssin kuvataide ja arkkitehtuuri”

  Keskiviikkoisin klo 18-19.30, luennoijana Anne Paldanius, 10 h, hinta 30 €. Luentosarja käsittelee renessanssin kuvataiteen ja arkkitehtuurin lisäksi ajan muita kulttuuri-ilmiöitä. Aloitamme 1200-luvun lopun Italiasta, Giotton vaikutuksesta 1300-luvun alussa ja Firenzen merkityksestä varhaisrenessanssin kehitykseen. Varhaisrenessanssin uudistajista siirrymme täysrenessanssin mestareihin, Rooman […]