Kurssit

väripurkkejaKuvataidekursseja järjestetään ammattilaisille ja harrastajille useammassa toimipisteessä: suurin osa Taidekeskus Mältinrannassa, mutta kesäaikaan myös satunnaisesti Haiharan taidekeskuksessa.

Kurssit voit maksaa myös  TYKY-kuntosetelillä (myös TYKY-online)  ja Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelillä.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n kanssa.

 

 Taidekurssit Taidekeskus Mältinrannassa keväällä ja kesällä 2017

  • 18.8. - 20.8. Akryylimaalauskurssi

    Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 27.7.2017. Tutustumme akryylimaalauksen erilaisiin tekniikoihin omin ja yhteisin aihein. Mahdollisuus myös yhdistää akryyliväriä esim. hiileen tai kuivapastelliin. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.

  • 11.8. - 13.8. Akvarellimaalauksen alkeiskurssi PERUTTU!

    Yhteensä 20 h, opettajana Mari Järventausta-Lindertz. Hinta 80 €, omat materiaalit. KURSSI PERUUTETTU! Intensiivinen kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti akvarellimaalauksesta kiinnostuneille vasta-alkajille. Kurssi toimii erinomaisena perustana akvarellimaalausharrastuksen aloittamiselle ja mahdollistaa kiireettömän ja rauhallisen ateljeetyyppisen työskentelyn viikonlopun ajaksi. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan, […]

  • 4.8. - 6.8. Sekatekniikat ja kollaasi -kurssi

    Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 13.7.2017. Viikonloppukurssilla yhdistelemme luovasti eri piirustus- ja maalaustekniikoita sekä halutessasi kollaasia omien aiheiden ja kokeilujen avulla. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.