Kurssit

väripurkkejaKuvataidekursseja järjestetään ammattilaisille ja harrastajille useammassa toimipisteessä: suurin osa Taidekeskus Mältinrannassa, mutta kesäaikaan myös satunnaisesti Haiharan taidekeskuksessa.

Kurssit voit maksaa myös  TYKY-kuntosetelillä (myös TYKY-online)  ja Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelillä.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n kanssa.

 

 Taidekurssit Taidekeskus Mältinrannassa keväällä ja kesällä 2017

 • 18.8. - 20.8. Akryylimaalauskurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 27.7.2017. Tutustumme akryylimaalauksen erilaisiin tekniikoihin omin ja yhteisin aihein. Mahdollisuus myös yhdistää akryyliväriä esim. hiileen tai kuivapastelliin. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.

 • 11.8. - 13.8. Akvarellimaalauksen alkeiskurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Mari Järventausta-Lindertz. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 20.7.2017. Intensiivinen kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti akvarellimaalauksesta kiinnostuneille vasta-alkajille. Kurssi toimii erinomaisena perustana akvarellimaalausharrastuksen aloittamiselle ja mahdollistaa kiireettömän ja rauhallisen ateljeetyyppisen työskentelyn viikonlopun ajaksi. Tervetuloa tutustumaan tähän […]

 • 4.8. - 6.8. Sekatekniikat ja kollaasi -kurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 13.7.2017. Viikonloppukurssilla yhdistelemme luovasti eri piirustus- ja maalaustekniikoita sekä halutessasi kollaasia omien aiheiden ja kokeilujen avulla. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.

 • 16.6. - 18.6. Eläinmuotokuvakurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Heli Innala. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 25.5.2017. Viikonloppukurssilla harjoittelemme vapaavalinnaisilla eri maalaus- ja piirustustekniikoilla eläinmuotokuvan tekemisen perussääntöjä ja eri eläinten anatomisia mittasuhteita ja yksityiskohtia. Kurssi soveltuu kaikentasoisille tekijöille.

 • 9.6. - 11.6. Pastellimaalauksen kurssi

  Yhteensä 20 h, opettajana Zsuzsa Demeter. Hinta 80 €, omat materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 18.5.2017. Kurssilla opetetaan kuivapastellitekniikkaa, myös kuivapastellin ja vesivärin yhdistämistä. Sään salliessa työskennellään myös ulkotiloissa Mältinrannan ympäristössä. Sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.