Talo täynnä taidetta -myyntinäyttely

Talo täynnä taidetta on nimensä veroinen. Joulukuun ajan Taidekeskus Mältinranta on kirjaimellisesti tupaten täynnä taidetta! Useita satoja teoksia sisältävän Taidelainaamon lisäksi myös galleriatilat täyttyvät Tampereen Taiteilijaseuran kuvataiteilijoiden maalauksista, grafiikasta ja muista taideteoksista. Aiempina vuosina tapahtumaan on tuonut 70-80 kuvataiteilijaa teoksiaan myyntiin, ja tänä vuonna odotamme vähintään samaa määrää.

Valinnanvaraa siis on jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle, koska teokset voi saada mukaansa myös Taidelainaamo ehdoin tai korottamalla osamaksulla.

Myös yhteisöille ja yrityksille tämä on hieno tilaisuus käydä katsomassa, millaista taidetta heillä olisi mahdollisuus saada tiloihinsa Taiteilijaseuran Kontrasti-taidevaihtopalvelun kautta. Avoinna ma-to 12-18, pe-su 11-16.

la 1.12.- su 2.12. TAIDETORI

Joulukuun ensimmäisen viikonlopun aikana kymmenkunta Taiteilijaseuran kuvataiteilijaa on Taidekeskus Mältinrannassa myymässä edullisia taidetuotteitaan suoraan asiakkaille. Tarjolla on grafiikkaa, piirustuksia, taidekortteja, kirjanmerkkejä ja muita kivoja tuotteita, joiden hinta ei hirvitä. Avoinna klo 11-16.

Taiteilijatapaamiset l. taiteilijoita teostensa äärellä kertomassa taiteestaan:

su 9.12. klo 14: Marja-Liisa Torniainen
ti 11.12. klo 16: Janne Hokkanen
ke 12.12. klo 16: Juha Merta
to 13.12. klo 16: Paula Mikkilä
ma 17.12. klo 16: Anne Lehtelä
ke 19.12. klo 16: Emmi Kallio

Talo täynnä taidetta ja Taidetori ovat osa Finlaysonin joulua, jonka Facebook-tapahtumasivut aukeavat 12.11.

Kommentit pois päältä artikkelissa Talo täynnä taidetta -myyntinäyttely