Taiteilijaryhmä 60+

Taiteilijaryhmä 60+ 8.-25.10.2011

Ryhmä 60+ on muodostunut tamperelaisista kuvataiteilijoista, jotka yhdessä ovat koonneet jo kaksi näyttelyä Taidekeskus Mältinrantaan. Ensimmäinen näyttely avautui 1998 ja toinen 2004. Tämän vuoden 60+ -näyttelyssä on esillä grafiikkaa, piirroksia ja veistoksia seuraavilta kuvataiteilijoilta: Erkki Kannosto, kuvanveistäjä,  Mauno Kivioja, kuvanveistäjä, Hannu Ojala, taidegraafikko, Kirsti Melartin, taidegraafikko, Ossi Somma, professori, kuvanveistäjä ja Veikko Stålhammar, taidegraafikko.

Kirsti Melartin: Taiteilija jos kuka joutuu työssään käsittelemään aikaa, tilaa, jossa elää ja jonka juuria kantaa itsessään. Ryhmä 60+ haluaa näyttelyllään muistuttaa, että kuvan syntyminen on hyvin yksinäinen tapahtuma. Ikääntyminen on luonnollista ja ryhmänäyttelyssämme juuri yksinäisyyden ja ajan yhdistyminen toisiinsa antaa voimia meille kaikille.

Kommentit pois päältä artikkelissa Taiteilijaryhmä 60+