Taidemaalauksen ilta 24.10. klo 17-19

Taidekeskus Mältinrannassa järjestetään torstaina 24.10.2019 klo 17-19 TAIDEMAALAUKSEN ILTA. Illan aikana Tampereen Taiteilijaseuran taidemaalarit Emmi Kallio, Annukka Laine, Paananen&Ulvila ja Juhani Tuomi kertovat taiteilijan työstään ja tuotannostaan.

Taidemaalauksen ilta -tilaisuus osallistuu Taidemaalariliiton Juhlanäyttelyviikot -tapahtumasarjaan, joka tuo esille maalaustaiteen monimuotoisuutta ja suomalaisia taidemaalareita. Se on osa Taidemaalariliiton 90-vuotisjuhlan ohjelmaa vuonna 2019. Juhlanäyttelyviikkoihin osallistuvat tapahtumat alkavat tai toteutuvat lokakuun 2019 aikana. Tapahtumaohjelman luovat Suomessa paikallisella tasolla toimivat rekisteröidyt taiteilijaseurat tai taiteilijayhdistykset.

Kuva: Paananen&Ulvila: Portinvartijat, 2017

Kommentit pois päältä artikkelissa Taidemaalauksen ilta 24.10. klo 17-19