Pirkanmaan 5. Triennaali

Triennaalin teema on Elämäntapa. Näyttelyn järjestävät Tampereen Taiteilijaseura ry, Tampereen taidemuseo ja Pirkanmaan taidetoimikunta. Näyttelyn kuraattori on kuvataidekriitikko Veikko Halmetoja.

Taidekeskus Mältinrannan Galleriassa on Pirkanmaan 5. Triennaalin ajan esillä kolme yksityisnäyttelyä. Näyttelyt vaihtuvan Triennaalin aikana, mutta tilaan pääsee myös näyttelyvaihtojen ollessa käynnissä. Studio toimii näyttelyn tapahtumatoimistona ja se toimii myös kaupungille jalkautuneiden teosten päämajana. Tapahtumatoimisto on näyttelyn hermokeskus, josta löytyy vastaus kaikkiin kysymyksiin.

Studiosta löytyvät seuraavat teokset ja/tai projektit:

JAN ANDERZÉN: Näkymättömän hipaisuja, 2012, verkkosivu, kartta, äänitiedostoja, teksti.

Marja-Liisa Torniaisen kirjoittama, valokuvaama, taittama ja toimittama historiikki: ELÄMÄNTAPANA TAIDE, Tampereen Ateljeetalo 1962-2012, Historia ja taiteilijat. Hinta 40 € (sis.alv). Myynnissä Taidekeskus Mältinrannassa.

Triennaalin Satelliittinäyttelynä SARJAKUVAKIRJASTO, jonka on kuratoinut Tommi Musturi. Omistaja: Tampereen taidemuseo. Ostettavissa Akateemisesta kirjakaupasta.

GRAFIIKANSALKUT KotiSalkku ja KatuSalkku, lisätietoja täältä.

Lisätietoja Triennaalin muista näyttelyistä ja tapahtumista saa Triennaalin kotisivuilta

Kommentit pois päältä artikkelissa Pirkanmaan 5. Triennaali