KEVÄT-taidemyyntinäyttely

KEVÄT-myyntinäyttelyssä on esillä mukava kattaus Tampereen Taiteilijaseuran jäsenten tuoreinta tarjontaa Taidelainaamon ehdoin. Sieltä on mahdollista löytää lahjat kevään ja kesän juhliin: ylioppilaalle, hääparille ja  valmistuville.

Myynnissä on myös lahjakortti Taidelainaamoon, joka avaa koko valikoiman lahjan saajan ulottuville. Avoinna 2.6. saakka: ma-to 12-18, pe-su 12-16.

Mukana näyttelyssä ovat seuraavat taiteilijat: Liisa Ahlfors, Anna Alapuro, Jan Anderzén, Jari Arffman, Terhi Asumaniemi, Maarit Blomqvist, Saara Forsell, Anne Hakala, Pälvi Hanni, Jani Hiile, Heli Hoffrén, Lars Holmström, Anna Hyrkkänen, Katja Härkki, Anja Ikonen, Heli Innala, Eija Isojärvi, Sauli Iso-Lähteenmäki, Soile Jääskeläinen, Teemu Kangas, Jussi Karhunkorva, Sari Kemppinen, Virpi Kokkinen, Urpu-Elina Korhonen, Matti Kuronen, Janne Laine, Miina Laine, Heta Laitakari, Leena Lehti, Mia Lehtinen, Martti Leppänen, Tiina Kaisa Leppänen, Aino Louhi, Hannamari Matikainen, Paula Mikkilä, Marita Mikkonen, Katri Mononen, Hannu Ojala, Lotta Nevanperä, Paula Nurminen, Hanna Oinonen, Paula Ollikainen, taiteilijapari Sanna Maria Paananen  & Tero Ulvila, Elina Parjanen, Erno Peltonen, Tuukka Peltonen, Johanna Pihlajamaa, Tiina Poutanen, Ritvamarja Rantala, Helge Riskula, Tuomo Rosenlund, SA. Salmela, Marjo-Riitta Sasi, Sanni Seppä, Päivi Somppi, Tuija Suutari, Satu Syrjänen, Marja-Liisa Torniainen, Juhani Tuomi, Kati Valkonen, Viggo Wallensköld, Meri Westlin, Tiia Viiltola, Marje Viitala, Timo Vuorikoski, Ella Vähäsarja, Inka Ylihärsilä.

Kommentit pois päältä artikkelissa KEVÄT-taidemyyntinäyttely