Joensuun Taiteilijaseuran ryhmänäyttely (TTS:n vaihtonäyttely)

Tampereen Taiteilijaseuran ja Joensuun Taiteilijaseuran välinen vaihtonäyttelyprojekti alkaa joensuulaisten taiteilijoiden ryhmänäyttelyllä Taidekeskus Mältinrannassa Tampereella, jossa on mukana valokuvia, grafiikkaa, maalauksia ja veistoksia. Mukaan on valittu seuraavat kymmenen taiteilijaa:

Anna Arminen, Riikka Mattinen, Jukka Niskanen, Lotta Pyykkönen, Matti Reivi, Leila Tanskanen, Tarja Tella, Anu Torikka, Arja Valkonen-Goldblatt ja Heidi Vasara.

Joensuun Taiteilijaseura ry on kuvataiteilijoiden yhdistys, johon kuuluu  noin 150 taiteilijajäsentä ja noin 50 harrastajajäsentä. Jäsenistö kattaa koko Pohjois-Karjalan alueen. Seuran tehtävänä on edistää kuvataiteilijoiden taiteellisen työn perusedellytyksiä ja ammatillista asemaa Pohjois-Karjalassa sekä tukea kuvataiteen harrastustoimintaa. Taiteilijaseura järjestää kuvataidenäyttelyitä, työpajoja ja kursseja sekä toimii aktiivisesti pohjoiskarjalaisen kulttuurielämän ylläpitäjänä ja kehittäjänä.

Galleria Kohina toimii Joensuun uusissa tiloissa Taitokorttelin tiilitalossa ja samoissa tiloissa toimii myös vuonna 1971 perustettu Suomen vanhin  taidelainaamo. Taiteilijaseuran toimisto sijaitsee Taidekeskus Ahjossa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Joensuun Taiteilijaseuran ryhmänäyttely (TTS:n vaihtonäyttely)