INSTANT – Lainagallerian näyttely

INSTANT – teoksia Lainagalleriasta

Viime hetkessä tapahtuneen näyttelyperuutuksen takia esittelemme Galleria Mältinrannassa 20.1.2015 saakka kokoelman suurikokoisia teoksia, jotka ovat mukana nettisivuillamme LAINAGALLERIA-kohdassa. Nämä teokset ovat pieni osa siitä valikoimasta, joka on tarjolla Lainagalleriassa.

Lainagallerian periaatteena on, että teokset eivät ole paikalla Taidekeskus Mältinrannan Taidelainaamossa, vaan taiteilijoiden omissa tiloissa. Jos asiakas haluaa nähdä teoksen, taiteilija tuo sen pyynnöstä nähtäväksi Taidekeskus Mältinrantaan.

Nyt nähtävässä otoksessa on mukana seuraavat taiteilijat: Anna Alapuro,
Zsuzsa Demeter, Pia Feinik, Hanna-Riikka Heikkilä, Lars Holmström, Katja Härkki, Heli Innala, Anssi Jääskeläinen, Sanna Kauppinen, Mirja Kurri, Miina Laine, Tuula Lehtinen, Hanna Mélart, Satu Nikku, Helena Pokkinen, Paula Puikkonen, Anitta Toivio, Saara Vallineva ja Meri Westlin.

Avoinna ma-to 12-18, pe-su 12-16. Vapaa pääsy.
Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere
info@tampereen-taiteilijaseura.fi