Tarmo Paunun ja Liisa Hilasvuoren näyttelyt avautuvat maanantaina 1.6.

Avaamme Taidekeskus Mältinrannan näyttelyt ja Taidelainaamon pitkän tauon jälkeen maanantaina 1.6! Poikkeustilan takia useita näyttelyjä peruuntui huhti- ja toukokuussa, ja maaliskuussa avatut näyttelyt ovat yhä paikallaan Galleriassa ja Studiossa. Nyt teillä on mahdollisuus tulla tutustumaan näihin suljettujen ovien takana kärsivällisesti odottaneisiin upeisiin näyttelyihin seuraavasti:

Tarmo Paunun näyttely ja taiteilijatapaaminen ke 3.6. klo 16-18:

Maanantaista keskiviikkoon 1.-3.6. klo 12-18 Galleriassa on esillä taidemaalari TARMO PAUNUN näyttely nimeltä Kuinka pihalla voi olla? Tämän jälkeen näyttely puretaan seuraavan gallerianäyttelyn tieltä, joka avautuu yleisölle lauantaina 6.6. (Anu Kauhaniemi). Teillä on mahdollisuus tulla tapaamaan Tarmo Paunua teostensa äärellä keskiviikkona 3.6. klo 16-18 ja toivon, että uskaltaudutte tulla. Meillä on Taidekeskus Mältinrannassa isot galleriatilat sekä mahdollisuus kontrolloida tulijoiden määrää (ovisummeri), joten turvavälit ovat helppo pitää riittävinä. Tervetuloa!

Liisa Hilasvuoren näyttely ja taiteilijatapaaminen la 6.6. klo 12-16:

Maanantaina 1.6. avautuu myös Studiossa maaliskuussa alkanut näyttely: kuvataiteilija LIISA HILASVUOREN Matkan päästä kaikki on pientä on avoinna ensin ma-ke 1.-3.6. klo 12-18, sen jälkeen suljettu to-pe 4.-5.6. galleriaripustuksen takia. Näyttelyperuutusten takia Hilasvuoren Studio-näyttely jatkuu vielä tämän jälkeen 6.-16.6. (ma-to klo 12-18, pe-su klo 12-16). Järjestämme Liisa Hilasvuoren taiteilijatapaamisen lauantaina 6.6. klo 12-16, jolloin myös Galleriassa näyttelyään aloittava Anu Kauhaniemi on paikalla yleisön tavattavissa.

Monimutkaista, mutta mikäpä ei olisi näin poikkeustilanteessa. Uskon että teillä on jo kaipuu taiteen pariin ja me myös odotamme kovasti näyttelyjen uudelleen avaamista. Olette sydämellisesti tervetulleita Taidekeskus Mältinrantaan!