Taidekeskus Mältinranta suljettu muuton vuoksi 27.-31.1.2020

Taidekeskus Mältinrannan peruskorjausremontti vetelee viimeisiään. Taidelainaamo pääsee muuttamaan vanhoille sijoilleen jo ennen helmikuun alkua. Lainaamo on muuton takia suljettu maanantain ja perjantain 27.-31.1. välisen ajan. Nyt kannattaa tämän viikon aikana käydä täydentämässä taidekokoelmaa Taidelainaamon väistötiloissa Taidekeskus Mältinrannan takatiloissa, jossa valikoima on erityisen runsas.

Taidekeskus Mältinrannassa avautuu helmikuun alussa myös kaksi näyttelyä, jotka samalla avaavat Taidekeskuksen uuden, remontin jälkeisen näyttelykauden.

GALLERIASSA avautuu Milja-Liina Moilasen näyttely BLACK CRYDAY, joka koostuu hänen vuosien 2017-2020 aikana valmistuneista teoksistaan. Teosten kantavana teemana on yksilön rooli nyky-yhteiskunnassa. Tila on terraario lähitulevaisuudesta, jossa saamme kokea totaalisen kaupallisen tilan videoinstallaatioiden ja äänimaailman kautta.

STUDIOSSA avautuu Siiri Haarlan näyttely Tekoja ja kärsimyksiä. Vuosina 2019 ja 2020 valmistuneet öljyvärimaalaukset kuvaavat ihmisiä tämän päivän tragedioiden keskellä, samalla niissä on kuitenkin myös ajaton ulottuvuus.

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle 1.-18.2.2020 ma-to 12-18, pe-su 12-16.

Kommentointi on suljettu.