Veden värejä -näyttely avautuu Taidelainaamossa 21.9.

Tulevaa Tampereen päivää juhlistetaan Taidelainaamossa näyttelyllä, jonka teemana on vesi. Esillä on teoksia kymmeniltä pirkanmaalaistaiteilijoilta. Näyttely on avoinna Taidekeskus Mältinrannassa joka päivä 21.9. – 13.10. ma – to klo 12 – 18 ja pe – su klo 12 – 16.

Tammerkosken kupeessa sijaitsevalla näyttelytilalla on teemaan erityinen kytkös, sillä rakennus on entinen vedenpuhdistamo. Yli kahdeksan metriä korkeassa näyttelysalissa on aikanaan sijainnut puhdistamon vesiallas. Veden värejä on ensimmäinen uudistettuun tilaan ripustettu näyttely.

Osassa Mältinrannan taidekeskuksen tiloista on tällä hetkellä meneillään peruskorjaus, joten normaalisti pienemmissä tiloissa toimiva taidelainaamo voi hyödyntää uutta, korkeaa tilaa ainakin ensi vuoden tammikuun loppuun asti.

Kaikki nähtävillä olevat teokset voi halutessaan lainata tai ostaa omaksi. Tampereen päivän viikonlopuksi 27. – 29.9. myyntiin tulee myös pieniä painotuotteita – kuten kortteja ja julisteita – sekä pieniä uniikkiteoksia ja grafiikanvedoksia Tampereen Taiteilijaseuran taiteilijoilta.

Kommentointi on suljettu.