Satavuotias versoo – TTS:n juhlanäyttely Helsingin Taidehallissa

Kirsti Tuokko, Red Rain 2019, öljy pleksille. Kuva Armi Salli

Lauantaina 30.11. avautuu Helsingin Taidehallissa Tampereen Taiteilijaseura juhlanäyttely nimeltä Satavuotias versoo. Näyttely kuuluu Taiteilijaseuran 100-vuotisjuhlanäyttelyjen sarjaan, jonka muut osat sijoittuvat vuoteen 2020.

Näyttelyn kuraattoreina toimivat taidekriitikko Pessi Rautio sekä kuvanveistäjä Matti Kalkamo, jotka valitsivat näyttelyyn mukaan 24 taiteilijaa. Maalaustaiteen rinnalla nähdään veistosta, grafiikkaa, installaatiota sekä videoteos.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Terhi Asumaniemi, Liisa Hietanen, Lars Holmström, Anssi Jääskeläinen, Juha-Pekka Köykkä, Heta Laitakari, Marko Lampisuo, Tiina Lehikoinen, Riikka Lenkkeri, Virve Lilja, Karkki Mäkelä, Pasi Niininen, Paula Ollikainen, Tuukka Peltonen, Tomas Regan, Hannu Riikonen, Elina Ruohonen, SA Salmela, Markku Salo, Kristiina Sario, Tuija Suutari, Kirsti Tuokko, Jarno Vesala ja Viggo Wallensköld.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn Helsingin Taidehalliin (avoinna 5.1.2020 saakka)!