Peruskorjausremontti ja sen seuraukset aukioloajoissa

Taidekeskus Mältinrannan NÄYTTELYT ovat remonttitauolla tammikuun loppuun 2020 asti. Kevään 2020 näyttelyohjelma on päivitetty Näyttelyt-sivuillemme (oikeasta sivupalkista Tulevat näyttelyt).

TAIDELAINAAMO on kiinni muuton takia 17.7.-1.8.2019. Se avautuu yleisölle jälleen perjantaina 2.8.2019 väistötiloissa Taidekeskuksen länsipäädyn työtiloissa. Kulttuuritalo Laikun Taidelainaamo Gallerian näyttelyssä olevien teosten varaukset ja lainaukset hoidetaan normaalisti tauosta huolimatta.

Tampereen Taiteilijaseuran TOIMISTO muuttaa myös länsipäätyyn ja on avoinna arkisin klo 10-15. Toimistohenkilökunnan tavoitat remontin aikana parhaiten soittamalla, p. 010 420 2040 tai sähköpostitse: info@tampereen-taiteilijaseura.fi.

Pahoittelemme remontista johtuvia muutoksia ja toivotamme Taidelainaamon kävijät tervetulleiksi uusiin tiloihin elokuun alussa!