Taide tulee kotiin -kampanja

Taidelainaamon isot teokset jalkautuvat koteihin

Taidelainaamo on toiminut Tampereella jo liki 20 vuotta ja on menestynyt hyvin – ja miksipä ei? Onhan konsepti hyvin asiakasystävällinen. Kukapa ei haluaisi saada aitoa ja laadukasta taideteosta kotiinsa muutamalla kympillä kuussa. Taidelainaamo sijaitsee Taidekeskus Mältinrannassa ja pitää sisällään teoksia yli sadalta pirkanmaalaiselta ammattikuvataiteilijalta.

Taidelainaamon www-sivuilla esitellään Taidelainaamossa sijaitsevien teosten lisäksi myös suurikokoisia teoksia, joita taiteilijat ovat tuoneet Taidelainaamoon asiakkaan pyynnöstä. Koska suurikokoisia teoksia on hankala kuljettaa, Taide tulee kotiin -tempauksen ajan tamperelaiset taiteen ystävät voivat tilata 1-3 isokokoista teosta suoraan kotiinsa näytille. Taiteilijaseura tarjoaa kotiinkuljetuksen Tampereen alueelle maksutta lauantaina 20.10. tai sunnuntaina 21.10. Kotona on helppo nähdä, onko teos mieluinen ja haluaako pitää sen. Päätöksen voi tehdä  siis kotona oikeassa ympäristössä ja valaistuksessa.

Deadline teoskuljetuksen tilaamiselle on maanantai 15.10. Laita viesti osoitteeseen info@tampereen-taiteilijaseura.fi tai soita: 010 420 2040 arkisin klo 10-15. Teoksiin voi tutustua Taidelainaamon www-sivuilla: tampereentaidelainaamo.artest.net

Sivustomme mobiiliyhteensopivuutta kehitetään yhä, joten toistaiseksi suosittelemme käyttämään sivuja tietokoneella. Pahoittelumme tästä!