Kysy Kuvastolta -tilaisuus Taidekeskus Mältinrannassa

Tekijänoikeusjärjestö Kuvasto ry vierailee Taidekeskus Mältinrannassa keskiviikkona 28.2. klo 10–12, jolloin ammattikuvataiteilijoilla on mahdollisuus sekä kuulla että kysyä kuvataiteen tekijänoikeuksista, tekijänoikeuskorvauksista tai ylipäänsä Kuvaston palveluista taiteilijoille. Keskustelutilaisuus alkaa lyhyellä alustuksella, jonka jälkeen seuraa vapaamuotoinen keskustelu- ja kyselyosuus. Tilaisuuteen osallistuu myös Kuvaston taiteilija-asiakas Maija Blåfield, joka kertoo tekijänoikeuksista taiteilijanäkökulmasta.

Kysy Kuvastolta on maksuton keskustelutilaisuus ja suunnattu ammattikuvataiteilijoille. Ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen Taiteilijaseuran toimistoon ke 21.2. mennessä: info@tampereen-taiteilijaseura.fi.