Janne Hokkasen teoksia Torni Galleriassa

Tampereen Torni hotellin 18. kerroksen huoneisiin on juuri ripustettu kuvataiteilija Janne Hokkasen maalauksia. Kaikki viisitoista teosta on nähtävissä nettisivuilla osoitteessa: http://tampereen-taiteilijaseura.fi/janne-hokkanen-torni-galleria/

Janne Hokkanen itse kertoo tekemisestään seuraavaa: Minulla on kaksi erilaista lähtökohtaa kuinka alan teosta työstämään. Toisinaan idea muodostuu maailmalla tapahtuvasta ilmiöstä ja kuva on hyvinkin tarkasti mielessä. Välillä taas intuitio kuljettaa teoksen muodostumista kankaalle ja työstäminen on enemmänkin alitajunnan tutkimista. Kuvaan teoksissani ihmisen turtuneempaa osaa elämästä, joka on koukuttunut älykännyköihin ja teknologisiin rattaisiin. Elämän viihteellistyminen ja ilmastonmuutoksen vaikutukset asettuvat eri tekniikoin haastamaan katsojaa.

Janne Hokkanen (s.1983, Tampere) tunnetaan laajemmin julkisen taiteen näyttelyistään. Liikennemerkeistä koostunut näyttelyt #Kylttitempaus oli esillä kesällä 2016 Hämeenpuistossa Tampereella ja #Ilmoitustempaus levittäytyi yhteensä 12 puistoon ympäri Tamperetta 2017. Tampereen Taiteilijaseura toteuttaa Torni Gallerian  yhteistyössä Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kanssa.

Janne Hokkasen teos Do Not Tell All at Once / Älä kerro kaikkea kerralla, 2018, akryyli kankaalle, 50 x 86cm, on saatavissa myös Taidelainaamon ehdoin.