Uusin silmin -näyttely avautuu kesällä 2017 osana Suomi 100-v. juhlavuotta

Tampereen Taiteilijaseuran Uusin silmin -näyttelyssä seuran kuvataiteilijat kommentoivat omilla teoksillaan taidetta Suomen itsenäisyyden eri vuosikymmeniltä.  Taiteemme historian varrelta poimitut teokset antavat kuvallisen ilmaisunsa tapahtumille ja tuntemuksille sadan vuoden ajalta, ja mukaan mahtuu niin suomalaisuutta ylistäviä ja kansallisesti merkittäviä taideteoksia kuin henkilökohtaisia kuvauksia arjen tapahtumista.

Näyttelyssä on mukana kolmekymmentä taiteilijaa ja taiteilijaryhmää, ja se on esillä kolmessa näyttelytilassa, Taidekeskus Mältinrannan (17.6.-4.7.2017) lisäksi Hiekan taidemuseossa (18.6. – 20.8.2017) ja Emil Aaltosen museossa (16.6.-20.8.2017). Näyttely on osa Suomi 100 v. juhlavuoden ohjelmaa ja se ennakoi myös Tampereen Taiteilijaseuran omaa 100-vuotisjuhlavuotta 2020.

Mukana omilla kommenttiteoksillaan ovat:  B&C ensemble, Sebastian Boulter, Anne Hakala, Katri Heinänen, Lars Holmström, Anna Hyrkkänen, Emmi Kallio, Sanna Kauppinen, Krister Gråhn & Hannamari Matikainen, Mirja Kurri, J-P Köykkä, Anne Lehtelä, Paula Mikkilä, Katri Mononen, Hanna Oinonen, Paula Ollikainen, Paananen & Ulvila, Anna Pekkala, Erno Peltonen, Helena Pokkinen, Hannu Riikonen, Helge Riskula, SA Salmela, Marjo-Riitta Sasi, Minna Soraluoma, Juhani Tuomi, Kati Valkonen, Meri Westlin, Marje Viitala ja Ilkka Väätti.

Kommentointi on suljettu.