Pastellimaalausta ja eläinmuotokuvaa kesäkursseilla

Taidekeskus Mältinrannassa ovat kesän taidekurssit alkaneet! Seuraavana on vuorossa taidemaalari Zsuzsa Demeterin pitämä PASTELLIMAALAUKSEN kurssi 9.-11.6. (pe-ilta, la+su päivät, hinta 80 €),  jolla opetetaan kuivapastellitekniikkaa, myös kuivapastellin ja vesivärin yhdistämistä.

Sen jälkeen vuorossa on taidemaalari Heli Innalan pitämä ELÄINMUOTOKUVA-kurssi 16.-18.6. (pe-ilta, la+su päivät, hinta 80 €), jossa harjoitellaan vapaavalinnaisilla maalaus- ja piirustustekniikoilla eläinmuotokuvan tekemisen perussääntöjä ja eri eläinten anatomisia mittasuhteita ja yksityiskohtia.

Molemmat kurssit sopivat sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. Tervetuloa mukaan! Ilm. 010 420 2040 tai info@tampereen-taiteilijaseura.fi.