Loppukesän taidekurssit 2017

Taidekeskus Mältinrannassa järjestetään elokuussa seuraavat taidekurssit:

Taidemaalari Heli Innalan pitämä SEKATEKNIIKAT JA KOLLAASI -kurssi 4.-6.8. (pe-ilta, la+su päivät, hinta 80 €),  jolla yhdistellään luovasti eri piirustus- ja maalaustekniikoita omien aiheiden ja kokeilujen mukaisesti.

Kuvataiteilija Mari Järventausta-Lindertzin pitämä AKVARELLIMAALAUKSEN alkeiskurssi 11.-13.8. (pe-ilta, la+su päivät, hinta 80 €), Intensiivinen kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti akvarellimaalauksesta kiinnostuneille vasta-alkajille. Kurssi toimii erinomaisena perustana akvarellimaalausharrastuksen aloittamiselle ja mahdollistaa kiireettömän ja rauhallisen ateljeetyyppisen työskentelyn viikonlopun ajaksi.

Taidemaalari Heli Innalan pitämä AKRYYLIMAALAUKSEN kurssi 18.-20.8. (pe-ilta, la+su päivät, hinta 80 €),  jossa tutustutaan akryylimaalauksen erilaisiin tekniikoihin omin ja yhteisin aihein. Mahdollisuus myös yhdistää akryyliväriä esim. hiileen tai kuivapastelliin.

Kaikki kurssit sopivat sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. Tervetuloa mukaan! Ilm. 010 420 2040 tai info@tampereen-taiteilijaseura.fi.