Talo täynnä taidetta 1.-20.12.

Talo täynnä taidetta!Tampereen Taiteilijaseura järjestää joulun alla TALO TÄYNNÄ TAIDETTA -teosmyyntitilaisuuden Taidekeskus Mältinrannassa.  Esillä on satoja seuran ammattikuvataiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa sekä muita taideteoksia, jotka soveltuvat hyvin esim. joulu- ja liikelahjoiksi sekä toimitilojen ja kodin sisustukseen.

Teokset ovat saatavilla myös korottomalla osamaksulla tai Taidelainaamon ehdoin, ja ostaja saa teokset heti mukaansa. Voit ostaa lahjaksi myös Taidelainaamon lahjakortin haluamallesi summalle ja tutustua Kehysliike Malkin kehysmalleihin.

Lisäksi: lauantaina 8.12. ja sunnuntaina 9.12. klo 12-16 non-stop JOULUKORTTITYÖPAJA kaiken ikäisille. Tervetuloa tekemään itse persoonalliset joulutervehdyksenne ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Pieni materiaalimaksu.

TALO TÄYNNÄ TAIDETTA on avoinna yleisölle ma-to 12-18, pe-su 12-16 (poikkeuksena to 6.12. klo 12-16). Tervetuloa!

Olemme mukana Finlaysonin joulu -tapahtumassa, jonka yhteydessä voit kerätä leimoja jouluiseen Seikkailupassiin ja voittaa upeita palkintoja. Lisätietoja saat Finlaysonin joulu -nettisivuilta.